Dom > О нама
Увод


Ииву Ањун Традинг Цо, Лтд је основана 2008, налази се у Ииву, Кина, која је позната по свом Међународном робу робе. Ми смо произвођач специјализиран за производњу туш завесе, столњаце, поклопца веш машине, одеће од прашине. Производни процес сечења, шивења, инспекције и паковања вршимо сами. Већ имамо више од 10 година искуства у овој области. Имамо професионалну машину за производњу многих врста водонепропусне завесе за туш и столњаци. Сада смо развили разне врсте материјала и дизајн се може изабрати за различите захтеве. Наша фабрика је сарађивала са многим клијентима како из домацих тако и из иностранства, а од својих купаца доследно је похвалила похвале од кад је успостављена.

Наша фабрика држи менаџерску идеју да "Квалитет доказује снагу, детаље доћи до успеха" и покушава све што је у најбољем случају за било који аспект из сваког стега, сваке тачке поступка производње до финалне инспекције, паковања и испоруке. Ми инсистира на принцип развоја "високог квалитета, ефикасности, искрености и приступа до земље" који ће вам пружити одличну услугу обраде! Искрено вас поздрављамо да посетите нашу фабрику или нас контактирајте за сарадњу!


※ Наша фабрика

Ииву Ањун Традинг Цо, Лтд је основан 2008, сада има 4 производне линије и 50 квалификованих радника, 3 милиона комада годишње производне капацитете.

3.jpg

Наш производ

Туш завјеса, столњаци, поклопац веш машине, поклопац прашине, кецеља, контејнер за складиштење итд.

1.jpg


Примена производа

Дом, хотел, вањски


Наш сертификат

Регистровали смо сопствени бренд "Киуионг".


Производна опрема

професионална машина за производњу завеса, шиваћа машина, машина за сечење, машина за паковање

2.jpg

4.jpg

Тржиште производње

Блиског Истока, Јужне Азије, Јужне Америке, Европе, Ирана, Русије и Америке. Развили смо велики број дугорочних кооперативних купаца.


Наша услуга

О: Имамо 7 * 24-часовни онлине сервис, који ће вам понудити детаљне консултације. Б: Имамо пуно искуство у извозу туш-завесе и столњаци на глобалне купце. Увек клијентима пружамо најбољи савет како би уштедели трошкове и проширили своје локално тржиште. Ц: Имамо савршен производни процес (Р & Д, К & Ц и попродајне услуге).