Dom > Знање > Sadržaj
Класификација сандука
- Apr 13, 2018 -

Прекице су углавном подељене у шест категорија


Гумени предпадник

Гумени предњи део назива се и радна бочица, анти-хемијска бочица, изолована бочица, погодна за електроничку, биомедицинску, хемијску, штампу и бојење, галванизацију итд., Постоје различите спецификације за једнопластичну, дуплу пластику, чисти природни каучук , памучна тканина као супстрат, као киселински производи алкалне растворе за заштиту од абдоминала. Кецеље на тржишту су углавном подељене у шест категорија:


Неткане предписе

Неткана тканина је неткана тканина која директно користи одјеће високог полимера, кратких влакана или филаментних влакана кроз различите методе обликовања веба и технике консолидације, како би се формирао нови производ од влакана који има меку, зрачну, и планарна структура. Повољније, чврсте и еколошки прихватљиве.


РПЕТ Пеацх Предњи

Рециклирана ПЕТ тканина је нови тип еколошки прихватљиве рециклиране тканине. Њено предиво се издваја из напуштене бочице минералне воде и боца кокса, а такође је познато и као тканина РПЕТ. Рециклажа ПЕТ користи боца за кока за рециклажу рециклираних сировина од зелених влакана. Обновљене баке за кока се разбијају и затим обрађују окретањем. Могу се поново користити и могу ефикасно смањити емисије ЦО2, штедећи више од конвенционалне производње влакана од полиестера. 80% енергије.


Памучни предпасник

Обично је мекан, осетљив, лако се чисти, лако се подиже и нарочито хигијенски.


Сатин предпасник

Обично израђен од водонепропусног сатена, предњи је погодан за кухињске операције, чишћење, лепљива прљавштина на њој је лако уклонити, једноставан за кориштење, лако се чисти све врсте уља.


Платно Платно

Прљави, отпоран на прљавштину и водоотпоран.