Dom > Новости > Sadržaj
Деконтаминација тепиха за столице је врло једноставна
- Apr 13, 2018 -


Прекрасна столна тканина, која је једном капала кафом, сојиним сосом и воћним соком, одмах ће утиснути чисту трпезарију. Ако на тепих има дуготрајних мрља, да ли бисте са сигурношћу скинули ципеле? Особа која је задужена за декоративно предузеће у Макаоу рекла је новинарима да у ствари, користећи неке мале ударце, можете направити свој тепих и платнени тканина изгледати новим. Када имате прљавштину на тепиху, као што су чај, кафа, сојино сос или пиво, можете користити чистаче за тепих, борак или детерџенте, четкицом поновити четком, а затим испрати водом. Кечап, сос и друге лепљиве ствари стигну на столњак. Можете користити упијајуће предмете као што су салвете да апсорбирају и уклоне мрље. Након поновног четкања четком, исперите водом.


Ако је столњак или тепих обојен белим белим делом, млеком, сладоледом и другим липидима, оперите га топлом водом и детерџентом, а затим користите заштитну масу за уклањање масти. Вреди напоменути да врућа вода не може да се користи јер је протеин лако отврдњен топлотом, није лако уклонити скалду, а тепих се деформише. Зрна пиринча, жвакаћа гума и други предмети су стопали на тепих и уклонили руком, а затим четкали четком.


Када се уринирани теписи, као што су дјеца, кућни пси и домаће мачке користе за теписоне земље, салвете, памучна тканина или ткани папир могу се користити за њихово прво апсорпцију, а затим их обришите топлом водом и сирћетом, а затим их очистите детерџент.